24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comertul cu miere sintetica ia amploare pe piata

Anul acesta mierea rezultata din munca albinelor a scazut si deja pe piata au aparut speculanti care vand miere sintetica pe post de miere naturala. Cea mai cautata miere, cea din salcam, este inlocuita de comercianti cu mierea sintetica de import, iar cumparatorii se pot insela usor asupra sortimentului dorit cu cel cumparat. Daca la capitolul miere de salcam apicultorii braileni au rezerve mici, la cea poliflora obţinută din nectar de tei, floarea-soarelui sau flori de câmp, a fost produsă în cantităţi destul de mari, se estimeaza ca producţia medie pentru acest sortiment este de 25 kilograme per stup.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.