24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Componenta trupei Iris se schimba

Iris ramane fara solistul Cristi Miculescu. Componenta trupei Iris se schimba. Cel care a fost solistul trupei Iris vreme de 32 de ani a decis să plece din formaţie. Liderul formaţiei, Nelu Dumitrescu, a confirmat că, de acum înainte, Iris va avea un alt solist.
Minculescu ar fi luat această decizie pentru că era nemulţumit de banii pe care îi câştiga cu formaţia. Noul solist al trupei a fost ales deja. Este vorba despre Tony Şeicărescu. El a făcut parte din Direcţia 5
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.