24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Concert extraordinar in Sala mare a Teatrului brailean Maria Filotti

Evenimentul muzical are loc astazi la ora 18.00 in onoarea sopranei Hariclea Darclee. Cu ocazia implinirii a 152 de ani de la nasterea sopranei Hariclea Darclee, societatea filarmonica Lyra, teatrul Maria Filotti si Teatrul Muzical Nae Leonard din Galati au organizat acest eveniment cultural in Braila.

Se vor interpreta arii celebre din repertoriul soprenei Hariclea Darclee dar si romante de George Cavadia si Grigore Ventura.

Concertul va fi precedat de lansarea a doua carti: Haeickea Hartulary Darclee si Adevarul despre Consursul Hariclea Darclee.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.