24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Concubin reclamat pentru acte de violenta

În dimineaţa zilei de 21 februarie 2014, la orele 10:00, P.Ioana (59 de ani), din comuna Grădiştea, a sesizat la postul de poliţie comunal faptul că, la data de 20.02.2014, în jurul orelor 8:00, în timp ce se afla în locuinţa comună, a fost lovită cu pumnii în zona capului şi a toracelui de către concubinul ei, L.Marian (53 de ani).

Victima nu a solicitat asistenţă medicală şi a depus plângere împotriva agresorului pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.