24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Concubinul agresor, dat pe mana politiei

Luni, o tanara adolescenta a avut curajul sa puna mana pe telefon si sa reclame violenta domestica.  AgenţiI de siguranţă publică au fost dirijaţi de ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului să se deplaseze pe strada Garofiţei, unde o minoră de 17 ani a sesizat că mama ei, S.F. (36 de ani), a fost agresată de concubinul ei, D.S. (35 de ani).

Ajunşi în locul indicat, poliţiştii au efectuat primele verificări şi au stabilit că, pe timpul unui conflict, femeia a fost înţepată în zona braţului cu o furculiţă de către concubin.

Victima a fost transportată la U.P.U. Brăila, unde a primit îngrijirile medicale necesare.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire su alte violenţe.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.