24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Condamnati prinsi si incarcerati la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati

Vineri, poliţişti de la Postul de Poliţie Comunal Vişani l-au depistat şi reţinut pe localnicul N.Vasile (32 de ani), împotriva căruia Judecătoria Făurei a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
   
În aceeaşi zi, poliţişti de la Postul de Poliţie Comunal Roşiori l-au depistat  pe raza comunei pe localnicul G.Stan (59 de ani), pe numele căruia, la data de 30 septembrie 2013, Judecătoria Însurăţei a emis mandat de executare a pedepsei de 6 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.
   
Ambii au fost încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.