24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conducator de moped depistat fara permis

Si sanctionat de politisti. Miercuri seară, la orele 19:50, poliţişti de la Biroul de Ordine Publică l-au depistat în trafic pe I.S., din municipiu, în timp ce conducea un moped, pe strada Simion Bărnuţiu, fără a fi posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au mai stabilit că numărul de înregistrare montat pe moped aparţine unui alt moped, de altă marcă şi culoare.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, şi i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat, fără a deţine permis de conducere şi având montate numere de înregistrare false.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.