24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conducerea carutei sub influenta alcoolului poate dauna sanatatii

Sambata, 18 ianuarie 2014, la orele 17:00, S.Pavel (61 de ani), din comuna Bărăganu, judeţul Brăila, în timp ce conducea un atelaj hipo, pe strada Salciei, din comună,  fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat şi a căzut din căruţă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a acestuia, fiind transportat şi internat în spital pentru îngrijiri medicale, ulterior, fiind transportat la Spitalul Floreasca din București.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.