24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Conductele de canalizare in vizorul hotilor

Marti seara, la orele 20:15, un localnic din oraşul Ianca a sesizat la Poliţie faptul că doi tineri necunoscuţi încearcă să sustragă o ţeavă metalică, de la vechea conductă de canalizare, situată pe strada Stadionului.

Poliţiştii i-au prins în flagrant pe L.Auraş (22 de ani) şi E.Marian (35 de ani), ambii din oraşul Ianca, după ce au sustras bucata de ţeavă metalică, în lungime de 8 metri, cu diametrul de 20 de cm, din vechea conductă, pe care, dupa ce au dezgropat-o, au secţionat-o în mai multe bucăţi, transportându-le cu atelajul hipo, în curtea locuinţei lui L.Auraş.

Prejudiciul urmează să fie stabilit iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.