24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Consiliul Local Municipal Braila ofera subventie debransatilor CET

Brailenii primesc un mic ajutor in vederea achizitionarii unei centrale termice, in urma debransarii colective de la CET Braila. Nu toti brailenii pot beneficia de subventia acordata ci doar cei care au fost debransati în urma reconfigurării zonelor unitare de încălzire.
Conditii de primire a subventiei:
- se acordă numai persoanelor fizice cu domiciliul stabil pe raza municipiului,
- să fie proprietar sau coproprietar al imobilului,
- să nu înregistreze obligaţii restante la bugetul local, întreţinere şi furnizorul de energie termică în sistem centralizat,
- solicitantul trebuie să fi folosit pentru încălzirea locuinţei energie termică în sistem centralizat şi trebuie să fi fost debranşat în urma reconfigurării zonelor unitare de încălzire.
Pasi pentru primirea subventiei:
- cerere depusa la Orimaria Braila
- copie a actului de proprietate,
- adeverinţă de la asociaţia de proprietari privind suma datorată cu titlu de întreţinere la data depunerii cererii, cu menţiunea dacă există sau nu restanţe, precum şi situaţia plăţilor la furnizorul de energie termică
- adeverinţă de la asociaţia de proprietari cu data şi motivul debranşării, - certificatul de atestare fiscală pentru persoanele fizice privind impozitele, taxele locale şi alte venituri ale bugetului local, eliberat în luna curentă depunerii solicitării
- angajametul prin care, beneficiarul se obligă să prezinte în termen de 30 de zile de la data acordării ajutorului factura şi chitanţele prin care să se dovedească că suma încasată a fost folosită în scopul în care a fost acordată.
De retinut:
- subventia pentru cumpararea unui convector este de 800 lei
- pentru o centrala termica este de 1800 lei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.