24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Consiliului Local Braila a pus mana pe cladirea teatrului

Ieri, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Brăila a fost aprobat proiectul de hotărâre ce viza achiziţionarea de la proprietar a corpului C2, din str. M. Eminescu, după cum urmează: preţul imobilului format din 66 mp. suprafaţa construită şi 88 mp. suprafaţa teren aferentă la preţul de 66.000 euro, preţ ce va fi plătit în luna aprilie 2012, precum şi achitarea sumei de 29.000 de euro, reprezentând valoarea lipsei de folosinţă până în prezent.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.