24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contrabanda cu caras

Marti, 5 noiembrie 2013, la orele 11:30, poliţişti de la Serviciul Ordine Publică şi de la Poliţia oraşului Însurăţei l-au depistat în trafic, în satul Lacu Rezii, pe B.Auraş (25 de ani), însoţit de M.Iulian (27 de ani), ambii din comuna Stăncuţa, care transporta cu autoturismul cantitatea de 47 kg de peşte, specia caras, pentru care nu aveau documentele legale de provenienţă şi transport.

Cantitatea de peşte a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, conform prevederilor OG 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.