24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Controale inopinante printre ambulantele brailene

Saptamana trecuta s-au organizat controale inopinante printre ambulantele si angajatii braileni pentru a se verifica activitatea acestora. Procesul de control a fost efectuat de angajati ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila prin care s-a dorit  verificarea angajaţilor aflaţi în activitate. Actiunea de control a facut parte dintr-o activitate tematica stabilita la nivel naţional.

Politistii rutieri impreuna cu reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Brăila au colaborat cu angajatii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila in cadrul acestei operatiuni de control.

"Nu s-au semnalat cazuri deosebite, au fost doar 2-3 situaţii cu mici abateri, printre care una în care un şofer a primit amendă pentru că nu purta centura de siguranţă”, a declarat un reprezentant al SAJ Brăila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.