24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copanika si-a tras dosar penal

Braileanca de numai 16 ani a  reusit sa se aleaga cu doasar penal. Actiunea ei violenta impotriva unei colege i-a adus Politia pe cap cat si exmatricularea, filmarea postata pe Internat a stat ca dovada solida pentru stabilirea dosarului sau penal. Batausa care a marcat o alta tanara de numai 15 ani nu si-a prezentat nici in ultimul ceas regretele, sustinand chiar ca nu ii pare rau: „Fata nu regretă fapta comisă. Consideră că i-a aplicat o lecţie victimei, pentru că, spune ea, voia să-i fure iubitul!", au declarat surse din rândul anchetatorilor.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.