24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copiii braileni saraci sunt sustinuti de asociatiile umanitare sa mearga la scoala

Unii copii chiar nu au cu ce sa mearga la scoala, in afara de dorinta mare de a invata pentru a-si depasi conditia. Cei mai nevoiasi dintre copii se afla la sate in Braila iar inceputul unui an scolar nu ii prinde cu rechizite noi sau cu imbracaminte noua pentru ca posibilitatile perintilor sunt, de cele mai multe ori, aproape inexistente. Asociația Umanitară Vasiliada 2012 incearca sa ajute elevii care isi doresc sa mearga la scoala cu cateva dintre lucrurile necesare unui copil la scoala, iar indemnul se adreseaza tuturor dintre noi.
 “Pentru a primi, e nevoie să dăruiești”,Asociația Umanitară Vasiliada 2012, reprezentată legal prin președinte Gherghe Ioana Valentina, organizează în perioada 7-16 septembrie, proiectul „Ajutati-i să zâmbească:<< Trimite un copil sărac la școală! >>”.
Cel care deschide ușa unui copil pentru școală, închide ușa unei închisori”, a transmis br[ilenilor președintele A.U.V.2012, Gherghe Ioana Valentina.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.