24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Copil galatean martor la uciderea tatalui sau de catre propria mama

Mobilul crimei, comise în comuna gălăţeană Pechea, a fost gelozia. Bărbatul i-a reproşat consoartei că are relaţii cu alţi bărbaţi, iar aceasta a ripostat înfigându-i cuţitul în spate de trei ori. Martor al înfiorătoarei scene a fost un băieţel în vârstă de cinci ani.

Florentina Gavrilă, în vârstă de 37 de ani, din comuna gălăţeană Pechea, s-a certat cu soţul ei Petrică, marţi seara. Bărbatul, de 43 de ani, i-a reproşat consoartei că a lipsit de acasă toată ziua şi că ar avea relaţii extraconjugale. Conform declaraţiei pe care femeia a dat-o în faţa procurorilor, la un moment dat, Petrică Gavrilă ar fi devenit violent şi, din acest motiv, ea a luat un cuţit cu care l-a înjunghiat în spate.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.