24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Covaci si Asociaţii Braila

Covaci si Asociaţii Braila - Societate Civilă Profesională de Avocaţi
    Principalele domenii de activitate in care avocatii societatii ofera consultanta, asistenta si reprezentare sunt in domeniul dreptului comercial, dreptul mediului, dreptul asigurarilor, protectia datelor cu caracter personal, procedura insolventei, achizitii publice. Produse si servicii dreptul comercial, dreptul mediului, dreptul asigurarilor, protectia datelor cu caracter personal, procedura insolventei, dreptul muncii, consultanta juridica, asistenta juridica, reprezentare instanta, insolventa.

Dreptul societăţilor comerciale
Fuziuni / Diviziuni / Preluări de active
Achiziţii publice
Protecţia datelor cu caracter personal
Asociaţii / Fundaţii / Federaţii
Litigii

Adresa: Mun. Braila, Calea Calarasilor, Nr. 39, Et. 3
Tel / fax: 0239620040
email: office@kbbc.ro

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.