Noutati :

  

 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri locale / Servicii

Crinul Braila

Crinul Braila te poate ajuta la spalatul si curatatul hainelor pentru ca avem toate conditiile de a va pune la dispozitie servicii prersonalizate, rapide si de foarte buna calitate. Societatea noastra dispune de utilaje moderne si profesionale de foarte buna calitate de la firme internationale de top.
Deasemenea dispunem  si de  o indelungata experienta in domeniu pentru a rezolva cele mai grele si deosebite probleme ce se ivesc la imbracamintea delicata cum ar fi rochiile de ocazie, rochiile de mireasa, blanuri si multe altele.
      Acordam o importanta deosebita personalizarii serviciilor de curatat si calcat in fuctie de calitatea confectiilor, natura petelor, si dorintele clientilor rezolvand probleme ce nu se pot rezolva acasa ceea ce a facut ca multi clienti sa ne fie fideli, devenind prietenii nostri.
Oferim urmatoarele serviicii profesionale, promte si de calitate:
 • Curatare chimica- dry cleaning (Costum haine, pardesiu, palton, geci, etc)
 • Curatare umeda - Wet cleaning este un sistem nou de curatare a hainelor si uniformelor de lucru, complet ecologic, fara solventi.
 • Spalarea textilelor (Lenjerie, camasi pilote, coverturi etc)
 • Servicii de Calcat - efectuam si numai operatia de calcare
 • Curatare articole delicate (perdele, draperii, rochii ocazie/mireasa)
 • Oferim trasport la domiciliu pentru comenzile de minim 50 Ron
 • Alte servicii: montat/demontat perdele si draperii
 • Efectuam servicii pentru persoane fizice si juridice

Adresa: Str.Tamplari, nr.6 (în zona magazinului Winmark), Braila
Telefon: 0371401935;  0753827452; 0239/642913; 0747059457
E-mail: vasiledavid07@yahoo.comAsteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.