Noutati :

  

 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri locale / Magazine

CroppTown Braila produse vestimentare

CroppTown Braila este un brand urban pentru tineri originali, intre 17 si 25 de ani, care isi manifesta independenta prin imbracaminte.
    Liniile pentru fete inspira si incurajeaza experimentarea, independenta si individualismul, caracterizand purtatoarea: sigura de sine, provocatoare, usor aroganta, dar naturala si originala.
    Liniile barbatesti extravagante dar functionale au ca sursa de inspiratie tehnologia de ultima ora, fiind create cu gandul la confort si integrarea gadget-urilor preferate ale tinerilor, incluzand accesorii la moda, precum etichete metalice, fermoare in culori fosforescente.

Adresa: Promenada Mall
European Retail Park Braila
Com. Chiscani 4B, Braila

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.