24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crosul „Ziua Olimpica”, ajuns la editia a III-a, este gata de start

Suntem onorati sa va informam ca si in acest an am reusit sa pregatim cea mai importanta competitie de masa desfasurata in Braila: Crosul „Ziua Olimpica” (editia a III-a).  Prezenta acestui eveniment in peisajul sportului brailean este cu atat mai semnificativa cu cat anul 2012 este unul olimpic. In acelasi timp, crosul contribuie la apropierea locuitorilor Brailei de fenomenul sportiv, de placerea de a practica sportul si miscarea. La fel ca in anii precedenti Crosul „Ziua Olimpica” este o manifestare sportiva patronata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si se desfasoara in toata tara, pe tot parcursul lunii iunie a.c.

In Braila, organizatorii locali sunt Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila, Primaria Municipiului Braila,Academia Olimpica – filiala Braila, cu sprijinul esential oferit de Inspectoratul Scolar Judetean Braila si Clubul Sportiv Municipal Braila.

            Avand in vedere premisele acestei organizari, invitam locuitorii Brailei duminica, 03.06.2012, incepand cu ora 08.30, in Parcul Monument (zona Rondou) la desfasurarea editiei din acest an a Crosului „Ziua Olimpica”. Datele tehnice si programul crosului sunt urmatoarele:

Categorii de participanti: elevi de gimnaziu, elevi de liceu, sportivi, alte categorii (cu doua subcategorii de varsta – pana la 40 de ani si peste 40 de ani);

Conditii de participare: Se accepta participanti cu varsta peste 10 ani. Toti alergatorii sub 18 ani trebuie sa prezinte adeverinta medicala cu mentiunea “Apt pentru efort fizic”. Cei cu varsta peste 18 ani pot participa la cros daca prezinta adeverinta medicala sau semneaza declaratie pe propria raspundere la momentul startului.

Inscrierea participantilor:Se va face din zona Rondoului Parc Monument, incepand cu ora 08.30.

Traseul: Starturile (in functie de categoriile de varsta, fete si baieti) se vor da la ora 09.00-09.15 din fata Stadionului Municipal si de pe aleile care inconjoara Parcul dendrologic (in functie de distantele de alergare, la diferite categorii). Sosirea este comuna, la toate categoriile de alergatori, pe Aleea Parcului(ANEXA I).

Distante de alergare:

- gimnaziu –

 

- fete - 800 m

- baieti – 1000 m

- liceu –

 

- fete – 1000 m

- baieti – 1200 m

- sportivi –

 

- fete – 1500 m

- baieti – 2000 m

- alte categorii –

1) <40 ani; 2) >40 ani

- fete – 800 m

- baieti – 1000 m

 

Programul crosului:

08.30 - 09.00 - inscrierea participantilor

09.00 - 11.00 (aproximativ) - Desfasurarea crosului pe categorii de participanti

11.00-11.30 - Festivitatea de premiere (este ora aproximativa in functie de incheierea alergarii)


Premierea:Fiecare participant va primi gratuit 1 tricou inscriptionat cu insemnele COSR si o diploma cu semnatura d-lui Jaques Rogge, presedintele Comitetului International Olimpic. Tricourile au fost puse la dispozitie de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman. Reprezentantii mass-media prezenti vor primi, de asemnea, un tricou olimpic.


Premiile constau din materiale sportive si diplome si sunt oferite de Primaria Municipiului Braila si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila.

Cu prilejul Crosului va fi lansat si “Pliantul Olimpic”, un material informativ dedicat Jocurilor Olimpice de la Londra 2012 (Programul JO, participarea romaneasca, glorii olimpice brailene). “Pliantul Olimpic” va fi distribuit si in cadrul altor actiuni organizate de DJST Braila - la intrecerile sportive de pregatire si verificare:

“Olimpiada Jocurilor Sportive” – 13.05.-15.06.2012 (sporturi de echipa: volei, handbal si baschet)

“Olimpiada si Performanta” -  13.05.-15.06.2012 (sporturi individuale: atletism, box, ciclism, kaiac-canoe, lupte, natatie)

Va asteptam alaturi de noi pentru a incuraja si sustine participantii prezenti, in semn de pretuire pentru olimpism si valorile sale.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.