24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cum completezi fisa de inscriere la liceu in 2012

Daca emotiile intregului examen de capacitate au trecut, macar in ceea ce priveste testarea in sine, de saptamana aceasta incepe un alt val de stimuli emotivi puternici pentru elevii care au terminat clasa a VII-a dar si pentru parintii acestora. Fisa de inscriere la liceu este un alt pas important spre admiterea la liceu. Un pas foarte important pentru ca de optiunile bifate depinde practic viitorul liceu in care ar putea studiua elevul in rmatorii patru ani.

Absolvenţii clasei a VIII-a care au participat la evaluarea naţională şi părinţii acestora vor completa în perioada 5 - 8 iulie opţiunile în fişele de înscriere pentru admiterea în liceu, potrivit calendarului aprobat de MECTS.

Tot în aceeaşi perioadă, opţiunile din fişele de înscriere vor fi introduse în baza de date computerizată, iar între 6 şi 9 iulie părinţii şi candidaţii vor verifica fişele editate de calculator şi se va face corectarea greşelilor în baza de date computerizată.

Prima repartizare computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2012 - 2013 va avea loc în 14 iulie.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.