24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cum poti transmite declaratiile fiscale electronic

Servicii de transmitere electronica a declaratiilor fiscale. Acest serviciu va scuteste de procedura obtinerii unui certificat digital de semnatura electronica, oferindu-va in acelasi timp siguranta, promptitudine si posibilitatea de a economisi timp si bani in ceea ce priveste transmiterea online a declaratiilor fiscale. 


Procedura de transmitere electronica a declaratiilor la ANAF pentru clientii nostri este una foarte simpla si in stricta concordanta cu legislatia fiscala din Romania. Singura dvs. obligatie este sa va completati corect  formularele de declaratii fiscale.


SC Credite & Leasing SRL Braila. Pentru relatii nu ezitati sa ne contactati la tel / fax: 0239629035 sau la adresa de email office@declaratii-fiscale.ro.


Descarca cele mai noi versiuni de declaratii fiscale (click aici) 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.