24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cursul valutar va arunca in aer preturile din pietele brailene

Nebunia politica tine pe jar cursul valutar care ii ia din puteri leului romanesc si il depreciaza continuu. Predictiile in ceea ce priveste preturile nu este una tocmai buna pentru buzunarele deja goale ale brailenilor: se anunta scumpiri. Explozia cursului valutar arunca in aer si preturile la legumele si fructele de import. O veste si mai rea vine din partea productiei de grau, floarea soarelui si porumb care este la pamant, anul acesta.
Euro a depasit, zilele trecute, pragul psihologic de 4,5 lei si, cum era de asteptat, efectele se simt in buzunarul romanului de rand.
Pe langa facturile mai mari la telefon si la plata creditelor in valuta, vom plati mai mult si pentru legume si fructe.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.