24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cursuri gratuite de educatie parentala la Constanta

Pentru cei care vor sa invete sa fie perinti. Reprezentanţa UNICEF în România în parteneriat cu Fundaţia Holt România organizează o nouă serie de cursuri de educaţie parentală la Constanţa. Cursurile sunt gratuite şi se adresează părinţilor cu copii cu vârstă între 0-18 ani.
Ele sunt menite să îi ajute pe părinţi să îşi dezvolte şi să îşi îmbunătăţească abilităţile parentale, să înţeleagă etapele dezvoltării copilului şi nevoile pe care acesta le are în funcţie de fiecare vârstă şi să înveţe să folosească modalităţi alternative de abordare a situaţiilor dificile întâlnite cu copiii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.