24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Constructii

Cyclon Free Braila energie neconventionala

Cyclon Free Braila firma a fost infiintata in anul 1994 fiind inregistrata la Registrul Comertului din Municipiul Braila sub numarul J 09/1144/1994 si avand capital integral romanesc. De la incepul domeniul de activitate l-a constituit furnizarea de echipamente si servicii din domeniul instalatiilor.  
  Pentru realizarea acestuiscop s-a demarat colaborarea cu firme de prestigiu din Comunitatea Europeana si in special din Italia.
Adoptand o strategie comerciala clara, promovand in piata numai produse de inalta calitate dar cu un raport calitate/pret optim s-a reusit cresterea continua cifrei de afaceri a firmei si a prestigiului ei.
    In decursul timpului activitatea a fost dezvoltata, extinzandu-se si pe lucrari complexe,servicii si produse complementare cum ar fi : Antrepriza Generala in constructii si lucrari industriale, Management de Proiect, Sisteme utilizare energie neconventionala (solara, geotermala, eoliana).
Exista in cadrul firmei doua Departamente :
- constructii - instalatii
- energie ( conventionala si neconventionala)
Departamentul constructii - instalatii este implicat in executia de constructii rezidentiale si nerezidentiale cu instalatiile aferente inca din anul 2000.
Departamentul energie conventionala a fost primul departament al firmei.
Departamentul energie neconventionala ofera din 2002 : sisteme solare cu tuburi vidate, pompe de caldura, sisteme fotovoltaice.
Experienta in domeniul instalatiilor in general si al echipamentelor specifice face ca CYCLON TECH sa promoveze servicii si echipamente cu un nivel de calitate deosebit.    
CYCLON TECH SRL  are implementat si mentine pentru executia lucrarilor de constructii rezidentiale si nerezidentiale cu instalatiile ( electrice, termice, sanitare, de ventilatie ) aferente :
- sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008
- sistemul de management de mediu al organizatiei ISO 14001:2004
Firma este abilitata de ISCIR Bucuresti , pentru efectuarea operatiunilor de import echipamente, proiectare, executie / montaj, service  si P.I.F. 

Adresa: Str Scolilor nr 28 , Bl D, Braila
Tel / Fax: + 4 0239/612022 , + 4 0239/612561;    0339/110863
E-mail: contact @ cyclon.ro


Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.