24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

DSVSA Braila se lauda cu laboratoare performante

Neîndoilenic, DSVSA Brăila este una din cele mai moderne, performante şi modern utilate instituţii de profil din România.

Ca să nu spunem “number one” şi “vârf de lance” în domeniu. Iar gestionarea cu succes a celor mai mari focare de gripă aviară, pestă porcină, leucoză, etc. sunt argumente şi fapte de necontestat, la acestea un rol covârşitor avându-l, depotrivă, medicii veterinari, managementul şi specialiştii din laboratoare.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.