24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Datorii si la apa potabila in Braila

Apa potabila ar putea sa nu mai fie furnizata in 7 cartiere brailene. Brailenii nu isi permit nici sa achite consumul de apa potabila.  Aurel Simionescu, a declarat ca “vinovati sunt administratorii asociatiilor de proprietari care nu semnaleaza la timp problemele dar si locatarii care nu isi platesc la timp datoriile. O parte din vina o are si Compania de apa care ar trebui sa efectueze controale la fiecare cetatean in parte”. Asociatia de proproietari 166 are cele mai mari datorii, de 320103,65 lei, urmata de Asociatia de proproietari 205 cu 198723,71 lei.

Datorinicii cei ma multi sunt din cartierele Viziru si Vidin, cu datorii de la 29 de scari de bloc. Cu restante mari la apa sunt si locuitorii din cartierele Obor, Progresul, Lacu Dulce si Hipodrom unde s-au inregistrat datorii totale de 687.461,97 de lei. In Blocul G 13 din cartierul Hipodrom si in blocul R 7 din Obor, compania a oprit furnizarea apei si a montat cismele stradale. Lista rauplatnicilor cuprinde, in mod ironi,  13 asociatii.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.