24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Decart design SRL Braila

Realizam picturi in ulei si acrilic clasice si moderne pe panza in tehnica mixta, picturi si tablouri originale inspirate din zona de delta, munte, citadine, marine,etc., pictura murala, pictura pe sticla, picturi tablouri pentru camera copiilor, picturi icoane, picturi portrete, reproduceri de arta, vitralii decorative cu plumb, oferim discount-uri si preturi promotionale in functie de cantitate, toate picturile realizate in atelierul de creatie VOINEAGU ART GALLERY au certificat de autenticitate si garantie.

Picturile realizate in atelierul de creatie Voineagu Art Gallery inobileaza in mod armonios si creeaza un ambient deosebit interiorul locuintelor celor care au ales cu multa grija un tablou sau mai multe semnate in original I. Voineagu si se regasesc in diferite colectii particulare in tara si strainatate.

 Atelier creatie Voineagu Art Gallery 
 Telefon: 0239649906;    0745331452;   0768707829          
 E-mail:
decartdesign@yahoo.com
Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.