24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Depasirea neregulamentara a unei carute a bagat-o in spital

Sâmbătă, 21 septembrie 2013, la orele 15:10, T.Gigel a sesizat la Poliţie faptul că, pe DJ 211, pe raza satului Tătaru, s-a produs un accident rutier.
   
La faţa locului, poliţiştii au stabilit că B.Mihai (19 ani), din satul Tătaru, comuna Dudeşti, în timp ce conducea căruța sa, dinspre localitatea Colțea către satul Tătaru, s-a angajat în depășirea unei alte căruțe conduse de L.Nicolae (70 de ani), din localitatea Tătaru, şi pentru a evita impactul frontal cu un autoturism care venea din sens opus, a tras căruţa spre dreapta.
   
În urma acestei manevre, a fost accidentată T.Valentina (31 de ani), care se afla în partea din spate a căruței depăşite. Aceasta a fost transportată la Secţia U.P.U. Brăila, unde a primit îngrijiri medicale.

După producerea evenimentului, B.Mihai a plecat de la faţa locului, fără a avea încuviinţarea poliţiştilor.
   
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.