24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deseuri feroare confiscate de politisti in Surdila Gaiseanca

Nu s-au putut justifica! La data de 15 februarie, la orele 11:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Surdila Găiseanca, în timp ce îşi exercitau serviciul pe raza de competenţă, au oprit în trafic autoutilitara condusă de M.B. (22 de ani), din comuna Tămboeşti, judeţul Vrancea, care transporta material lemnos.

Întrucât acesta nu deţinea niciun document legal pentru încărcătură, poliţiştii  au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 120 kg deşeuri feroase şi l-au sancţionat pe cel în cauză cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 12/1990 (republicată).
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.