24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Detinutii galateni folosesc des camera intima a penitenciarului

Camera intimă a Penitenciarului din Galaţi, locul unde persoanele private de libertate pot primi vizitele partenerilor, a fost foarte ocupată în cursul acestui an. Nu orice deţinut se poate bucura de "evadarea" în această cameră, trebuind să se remarce prin bună purtare şi să aibă o relaţie serioasă.

Chiar dacă dreptul la vizite conjugale se acordă pentru persoanele private de liberate numai cu îndeplinirea unor condiţii expres prevăzute de lege, numărul "iubăreţilor" regulamentari din Penitenciarul Galaţi a fost unul destul de mare.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.