24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diacomatu vrea referendum la Braila

Atacurile Diacomatu-Bunea Stancu vor continua chiar daca alegerile locale s-au incheiat. Diacomatu pare sa nu se lase chiar daca alegerile electorale din 10 iunie nu l-au facut castigatorul scaunului de presedinte al Consiliului Judetean Braila si merge in continuare pe urmele lui Bunea Stancu. Sergiu Diacomatu vrea sa fie un fel de Big Brother si sa ii urmareasca pasii lui Bunea Stancu pentru a-l sanctiona printr-un referendum.

Diacomatu este dezamăgit să constate că sunt numeroşi cei care au ales să fie conduşi încă patru ani de Gheorghe Bunea Stancu dar continua cu actiunile sale la nivelul Brailei.

In opinia lui, actuala conducere împiedică dezvoltarea Brailei şi ţine departe investitorii, cu toate ca momentan Braila este implicata intr-un mare proiect de modernizare a strazilor, platoul Primariei a fost reabilitat, faleza este in curs de reabilitare, si exemplele pot continua.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.