24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Distanta corespunzatoare intre masini, esentiala pentru evitarea accidentelor

La data de 1 februarie 2014, la orele 13:20, C.Niculai (64 de ani), din comuna Bordei Verde, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 2B, în afara localităţii Traian, nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de ansamblul de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, condus în faţa sa de P.Virgil (28 de ani), din comuna Bărcăneşti, judeţul Ialomiţa, şi a intrat în acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală din culpă a şoferului de 64 de ani şi a pasagerei C.Florentina (31 de ani), din comuna Bordei Verde, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru îngrijiri medicale, nerămânând internaţi.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.