24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dorinel Munteanu suparat pe atitudinea suporterilor galateni

Antrenorul echipei Oţelul, Dorinel Munteanu, a declarat, duminică seara, după partida cu FC Vaslui, că nu este de accord cu gestul suporterilor formaţiei sale, care au aruncat cu petarde şi fumigene în teren la începutul meciului.

''Sunt dezamăgit de ce au făcut suporterii, deoarece aveam nevoie de ei la acest meci. Este a doua oară cand se întamplă, după Supercupa Romaniei, şi probabil vom fi din nou suspendaţi. Nu le înţeleg gestul. După ce au aruncat cu petarde i-am liniştit, dar Jandarmeria şi-a făcut pragmatic datoria. Imi pare rău de gesturi de acest fel. Oricată tensiune ar fi în teren sau între cele două galerii, nu se explică astfel de evenimente'', a spus Munteanu.sursa: bzi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.