24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosar penal pentru lovire

La data de 20.09.2013, la orele 13:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Gropeni au fost sesizaţi de localnicul J.Iulian, cu privire la faptul că, în noaptea de 5 spre 6 septembrie, în timp ce se afla pe strada Morii, din comună, a fost agresat de R.Marius (21 de ani), din aceeaşi localitate.

În urma loviturilor primite, victima a necesitat pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico-legal.

Poliţiştii continuă să desfăşoare cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.