24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosar penal pentru un telefon de 450 de lei

Pentru ce isi mai risca unii pielea: in baza probelor administrate, judiciarişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale-Linia de muncă Furturi din patrimoniu, l-au depistat şi condus la sediul Poliţiei pe brăileanul C.D. (37 de ani), din Brăila, suspectat de comiterea unui furt calificat.

În fapt, în ziua de 28 decembrie 2012, profitând de neatenţia brăilencei N.E., i-a sustras dintr-un taxi un telefon mobil, în valoare de 450 de lei.
Poliţiştii au recuperat prejudiciul şi i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, dosar care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de confirmare a începerii urmăririi penale.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.