24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosarul de faliment al combinatului siderurgic Siderca din Galati a fost inchis

Dosarul este rolul justiţiei de zece ani, timp în care la masa credală s-au adunat sute de creditori. Cea mai mare parte a combinatului Siderca din Călăraşi (peste 500 de hectare) a ajuns o adunătură de ruine cutreierate de recuperatorii de fier vechi.

Reorganizarea şi, apoi, lichidarea patrimoniului Siderca a fost extrem de complicată, dat fiind că peste dificultăţile dictate de situaţia economică s-au suprapus şi o serie de "bruiaje" care ţin de comiterea unor infracţiuni. Astfel, o firmă privată a "fabricat" acte privind o presupusă creanţă de 10 milioane de dolari (la care se adăugau dobânzi de 22 milioane de dolari), deşi în realitate creanţa cu pricina era de doar 50.000 de dolari.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.