24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drepturile femeilor sunt cerute in strada in Tunisia

Manifestatii in strada in Tunisia pentru respectarea drepturilor femeii si razvratire împotriva partidului islamist Ennahda ce conduce guvernul. Mii de tunisieni au manifestat luni seară la Tunis. Două manifestaţii separate au avut loc în capitala tunisiană, una autorizată şi cealaltă neautorizată.
La prima au participat mai multe mii de persoane în faţa Palatului Congresului din Tunis având ca slogan principal retragerea unui proiect de articol din Constituţie ce se referă la caracterul complementar şi nu la egalitatea bărbaţi-femei.
A doua manifestaţie a reunit pentru aceleaşi motive câteva sute de persoane pe bulevardul Habib Bourguiba, axa principală a centrului oraşului, unde defilarea nu a fost autorizată. În pofida unor ciocniri, ea s-a încheiat paşnic. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.