24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drujba furata a fost recuperata

Miercuri, la orele 10:00, O.Ionel, din comuna Tufeşti, a reclamat la Postul de Poliţie Comunal Tufeşti faptul că, în noaptea anterioară, localnicul I.Marian (20 de ani) a pătruns în curtea locuinţei lui şi, dintr-o magazie, i-a sustras o drujbă, în valoare de 2.700 de lei.

Poliţiştii au efectuat cercetări în teren şi au stabilit că I.Marian a lucrat în ziua anterioară la partea vătămată şi, noaptea, a pătruns în magazia neasigurată şi a sustras drujba, pe care, ulterior, a ascuns-o pe un teren viran de la marginea localităţii.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii păgubite, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.