24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drum national blocat de copacii pusi la pamant

Vantul puternic care bate cu putere de azi-noapte si-a aratat coltii si a pus la pamant copaci, a scuturat frunze care au blocat unele canalizari, iar, daca tot suntem in sfera alegerilor parlamentare, a deranjat si bannere care promovau felurite orientari politice, dand cu ei de asfalt.
Grav este ca vantula pus la pamant si copaci pe drumuri nationale.În judeţul Brăila, din cauza copacilor doborâţi de vântul puternic sunt blocate drumul european 87 (Centura Brăilei), între Şoseaua Baldovineşti şi Şoseaua Focşani şi DN2B, la Silistraru. În acelaşi judeţ, pe drumul european 584 se circulă îngreunat la ieşirea din Bărăganu spre Iazu (balustrada de pe un pod a fost împinsă pe partea carosabilă), a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.