24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dunarea Braila cauta talente in handbal

Ieri, antrenorii Ioan Baban si Cristian Cezar Preda, impreuna cu Alexandru Viorel, organizatorul competitiilor, si fetele de la HC Dunarea au luat cu asalt sala de sport de la Scoala nr. 29, “Mihail Sadoveanu”, prima dintr-un lung sir stabilit pentru gasirea de noi talente, care ar putea fi initiate in handbalul feminin de performanta.

In jurul orelor 14:00, sala de sport deja era plina de elevele din clase primare, care asteptau nerabdatoare sa le vada pe sportive si sa joace alaturi de ele. “Sper ca o sa ma joc si eu putin cu fetele din echipa. Imi place mult de ele si imi place si handbalul”, ne-a declarat una dintre elevele scolii, destul de emotionata la aparitia sportivelor.sursa: infobraila.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.