24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dunarea Braila ramane neinvinsa la handbal

Dunărea Brăila rămâne neînvinsă în Liga Naţională. În direct la Digi Sport, echipa antrenată de Ioan Băban a câştigat duelul din deplasare cu HCM Roman, 28-25.

Prima repriză a fost extrem de echilibrată – cele două echipe au mers cap la cap, dar formaţia oaspete a reuşit să se desprindă şi să intre la pauză în avantaj, 14-12. Gazdele au revenit şi au egalat la 18, înaintea unui forcing final al Brăilei, care şi-a trecut în cont cele două puncte.Sursa: digisport.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.