24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dunarea a inghetat in zona Galatiului

Dunărea începe să dea bătăi de cap autorităţilor fluviale din Galaţi. Sloiuri de gheaţă, venite de pe râurile care se varsă în Dunăre, încep să se „lipească" între ele şi pot pune în pericol circulaţia navală.

„Deocamdată nu există interdicţii în privinţa navigaţiei pe fluviu, dar dacă temperaturile rămân scăzute problemele pot apărea. Totul depinde şi de modul în care se vor face deversările la Porţile de Fier: Dacă pe cei de acolo îi interesează doar partea de producţie de energie, atunci navigaţia va avea de suferit", spune directorul Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos (AFDJ) Galaţi, Florin Uzumtoma.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.