24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

E oficial: Obreja in locul Mihaelei Marcu la Prefectura

Aseara, au fost publicate in Monitorul Oficial nr. 458 din 2013 doua Hotarari de Guvern, prima (405) privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect al judeţului Brăila de către doamna Marcu Mihaela si a doua (406) privind exercitarea, cu caracter temporar, în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Brăila de către domnul Obreja Gheorghi.

Fostul Prefect se va intoarce pe functia ocupata inainte, cea de Director executiv adjunct la ANAf Braila (mana dreapta a lui Deca Ilie)! Ramane de vazut ce se va intampla cu subprefectul Catalin Grosu care a venit in Prefectura Braila odata cu Mihaela Marcu!

Pe surse, se pare ca si acesta are asigurat postul de de jurist, tot in cadrul ANAF Braila! sursa: www.model-de.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.