24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

ECO Braila: Primaria tolereaza Alexandru Micu boxeaza

Inainte de a va spune intamplarea care ne-a determinat sa scriem acest articol, trebuie sa va anuntam o stire de ultima ora, si anume aceea ca directorul Alexandru Micu de la Eco Braila: ori a fost dat afara, ori habar nu are "cu ce se mananca" meseria de economist sau profesia de manager. Mai mult aflam ca distinsul "bugetar" (noi asa ii numim pe directorii la care actionar este statul) are si studii de marketing.

Avand in vedere "calitatile si meritele exceptionale" care l-au recomandat pentru aceasta functie "la stat", ne-am fi asteptat sa gasim aceste informatii (cele de mai jos) ori pe siteul oficial al firmei ECO Braila, dar nu exista asa ceva (deh' la marketing o fi lipsit), ori pe siteul Primariei Braila (actionar mare), dar si aici nimic, in afara de adresa postala si o organigrama veche de pe vremea directorului Dragu George. ECO Braila sub sabia legii falimentului


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.