24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Echilibrum Service Braila

Echilibrum Service Braila va ofera o gama larga de anvelope si jante: anvelope pentru autoturisme, anvelope pentru vehicule comerciale (dube), anvelope 4x4 si SUV, anvelope moto si ATV, anvelope camion, anvelope agricole, anvelope industriale.
          Suntem distribuitori  pentru principalele marci de anvelope si jante.
Avem in permanenta un stoc bine aprovizionat si oferim totodata acces rapid la orice marca si dimensiune solicitata de catre client.
Autoutilitarele, dubele, masini de distributie, gasesc o gama foarte larga de anvelope, marci si profile diferite, anvelope cu indice de incarcare ridicat, anvelope cu un raport foarte bun pret/km.
         Oferim din stoc jante auto marcile: OZ RACING, MSW, BORBET, AEZ, DOTZ, DEZENT, MAK. , precum si jante de tabla pentru toate tipurile de vehicule.
         Consilierii nostri va ofera toate informatiile necesare si va ajuta in alegerea anvelopei potrivite pentru masina:  anvelope de vara, anvelope de iarna, anvelope all season. De asemenea in functie de stilul de sofat si drumurile pe care circulati, avem anvelope care sa asigure confort, siguranta, economia de combustibil si durata lunga de viata.
        Gama de servicii oferite: montat anvelope pe janta si echilibrare roti, geometrie computerizata (reglare directie), presiune roti cu aer si azot, reparatii anvelope si jante, vulcanizare, pene, service roti , serviciul de Tire Hotel (pastrarea anvelopelor in extrasezon), chimb ulei.
Recomandam verificarea presiunii in roti cel putin de 2 ori pe luna si efectuarea geometriei rotilor minim la fiecare 20.000 km.

Adresa: Sos. Baldovinesti (E87) Nr. 12;  Braila
Telefon: 0239 62 10 40;   0720 11 10 42
Fax: 0239 61 18 30
E-mail: office.braila@echilibrum.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.