24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Ecologic 3r valorificare si reciclare a deseurilor

Ecologic 3r Braila este un operator economic national licentiat cu Licenta nr. 1 din 2006 si relicentiat cu Licenta nr. 4 din 2008 Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor in scopul preluarii obligatiilor privind realizarea obiectivelor anuale de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje are ca obiectiv principal dezvoltarea unui sistem de management integrat al deseurilor, pentru toate tipurile de ambalaje, prevazute in H.G.899/2004 provenite de la operatorii economici responsabili, asigurand eficientizarea procesului de colectare-valorificare-reciclare, in scopul indeplinirii obiectivelor anuale de valorificare si reciclare.

Date de contact:

Sediu Social
Braila Mihai Brabu nr 44
cod postal 810214

Sediu central
Braila B-dul Al. I. Cuza
Cod postal 810025


Telefon: 0239/680500
Fax:     0239/680501
e=mailoffice@ecolocic3r.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.