24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Electricianul i-a furat banii din casa

La data de 24.09.2013, la orele 13:50, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei au fost sesizaţi de A.C. (71 de ani), din acelaşi oraş, cu privire la faptul că, în ziua de 12.09.2013, în jurul orelor 17:30, N.Costică (66 de ani), localnic, i-a sustras din imobil suma de 500 de lei, în timp ce îi efectua reparaţii la instalaţia electrică.
   
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt şi sunt continuate cercetările pentru clarificarea situaţiei de fapt.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.