24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eleva Alexandra Pirlog este premiata si financiar pentru performanta

Alexandra Pîrlog a reusit sa faca performanta in domeniul literaturii. Chiar daca nu a ocupat un loc de pe podium si a castigat o mentiune, este o eleva care si-a masurat cunostintele la nivel international in cadrul  Olimpiadei Internaţionale de Limbă, Comunicare şi Literatură Română. Alexandra Pîrlog a reusit sa castige o menţiune şi un Premiu special pentru expunerea orală la Olimpiada Internaţională de Limbă, Comunicare şi Literatură Română. In bani, eleva de la Colegiul "Nicolae Bălcescu" va fi rasplatita cu 2.480 de lei de catre Ministerul Educatiei. Tanara este motivata si isi doreste sa mai participe la olimpiada pentru a-si imbunatati performantele dar si cunostintele.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.