24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elevi braileni de nota 10 cu profesori de nota 3

In Braila sistemul de invatamant scoate la iveala o situatie paradoxala si, mai ales, jenanta: elevii braileni au reusit sa promoveze examenele cu brio situand judetul Braila pe primul loc din tara, iar profesorii, la examenul de titularizare, o dau in bara si ies la rampa cu note de 3. Mai mult de jumătate din cadrele didactice brăilene au luat peste 7 la examenul de titularizare. Din cei 441 de dascăli care s-au prezentat la examenul de titularizare, 59 s-au retras după ce au văzut subiectele, iar unul a fost prins cu fițuici. În urma corectării o lucrare a fost anulată, pentru că persoana a completat numele în afara zonei secretizate. Astfel au rămas valide numai 380 de teze.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.